His-story

Ik ben geboren héééél lang geleden, in mijn huidige woonplaats Hilvarenbeek. In mijn jonge jaren ben ik altijd al veel bezig geweest met muziek. Mijn eerste muzikale uitspatting begon ik met het plaatjes draaien op mijn eerste pick-up. Een rode, met 2 luidsprekers in het deksel ingebouwd. Wat later was ik ook al bezig met stukjes van de top 40 van de radio op te nemen en dan zelf als radio-jockey af te spelen.

Toen ik 16 jaar werd vroegen mijn ouders wat ik wou voor mijn verjaardag. Een brommer of een echte radiozender. Daar hoefde ik niet over na te denken. En zo werd ik ineens radio diskjockey.
Na het draaien van een aantal jaren als radiomaker vond ik dat het tijd werd om meer te gaan doen. Ik wilde graag draaien voor ‘echt’ publiek. Via bruiloften en partijen (wat ik overigens nog steeds doe) stroomde ik door naar grote discotheken en evenementen.

In 1996 kreeg ik de kans om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik kon van mijn hobby mijn beroep maken en ben gaan draaien “all over Europe”. Spanje, Duitsland, Oostenrijk, België, Egypte, Turkije, Griekenland en natuurlijk ons mooie Nederland.

Vandaag de dag ben ik nog steeds volop met muziek bezig. Als deejay ben ik regelmatig te vinden in Nederland en België. Ook ben ik als ‘warming up dj’ werkzaam voor diverse tv programma’s. En dan komen er nog vele andere feestjes en locaties.

Wat er nog gaat komen? Ik weet het niet! Ik hoop nog heel veel moois.

Groetjes,
DJ FonzZ