Dj Fonzz wederom naar Turkije (Lara)

mei 18

Na twee jaar het artiestenkamp te hebben opgeslagen op het Griekse eiland Kreta hebben we er dit jaar voor gekozen om terug te gaan naar Turkije. Van 6 t/m 13 oktober zijn we te gast in het prachtige 5-sterren resort Aska Lara Resort & Spa met een breed scala aan faciliteiten en een Zoover-waardering van 8.8.
Lara is een district van de Turkse stad Antalya. De plaats wordt soms het Las Vegas van Turkije genoemd omdat er veel thematische hotels staan zoals dit ook in Las Vegas voorkomt. Het strand is een van de langste zandstranden van Turkije.
Het district Lara bevindt zich ongeveer 12 km ten oosten van het centrum van Antalya. Het gebied bestaat uit een toeristische zone langs het strand, waar zich voornamelijk grote luxe All Inclusive resort aan bevinden.

Turkije
De artiesten die hebben toegezegd om dit jaar met Hart voor Muziek mee te reizen naar Turkije zijn :
Willem Barth
Henk Bernard
Stef Ekkel
Jan van Est
Frank van Etten
Jacques Herb
Jaman
Manfred Jongenelis
Wesley Klein
Ferry de Lits
Pascal Redeker
Frank Smeekens
Monique Smit
Frank Verkooyen
Django Wagner
Leen Zijlmans
En natuurlijk Dj Fonzz

Verdere info vind je op www.fp2000.nl