Wie gaat er mee naar Kreta?

aug 03

In oktober mag ik weer mee met FP2000 naar Kreta.

Tot ons groot genoegen kunnen we mededelen dat we dit jaar wederom te gast zijn in het fantastische 5-sterren Hotel Aquila Rithymna Beach in Rethymnon op het Griekse eiland Kreta.
De service is uitmuntend. Hier is aan alles gedacht. Als een dorp ligt hotel Aquila Rithymna Beach even buiten Rethymnon in een rustige, groene omgeving en direct aan een prachtig strand. Het hotel biedt comfortabele en sfeervol ingerichte kamers aan. In de nabije omgeving van het hotel treft u talloze winkels aan als ook diverse bars en restaurants. De verzorging in het hotel is op basis van Premium All-Inclusive tot 24.00 uur. In onze feestzaal eindigt dit arrangement tot 01.00 uur. Het hotel beschikt verder over tal van faciliteiten zoals o.a. een buffet restaurant, drie a-la-carte restaurants, vier bars, drie zwembaden, een binnenbad, handdoekenservice, gratis ligbedden en parasols bij de zwembaden en op het strand. Verder biedt het hotel gratis Wi-Fi aan in de openbare ruimtes en op uw kamer en is er een pinautomaat aanwezig in het hotel. Het hotel heeft een TUI-waardering van 8.7 ontvangen van haar gasten die dit hotel hebben bezocht. Op onze website treft u diverse foto’s aan van het resort.
Rethymnon is een gezellig en pittoresk vissersstadje op circa 7 km. van het hotel met tal van gezellige steegjes met diverse winkels, barretjes en restaurants. Het dorp is vanaf het hotel bereikbaar met de lokale bus en taxi maar u kunt ook gebruikmaken van onze gratis pendelbus. Deze zal op twee dagen via een vast tijdschema rijden.
Meer informatie op www.fp2000.nl

Kreta 2017