Dj Fonzz gaat los met Ferry de Lits

okt 28

Wat voorafging.

Het is oktober 2015. Ferry de Lits & Dj Fonzz gaan samen met 500 feestvierende vakantiegangers naar Turkije voor een geweldige feestweek. Tijdens deze week ontstaat er een dansje dat steeds meer mensen mee gaan doen. Het krijgt de naam “Doe de Ferry”.
Op de melodie van het nummer ‘It’s not unusual’ van Tom Jones staat aan het einde van de feestweek iedereen dit dansje te doen.
Meteen na die feestweek heeft Fonzz Ferry benadert om hier iets mee te gaan doen, zodat heel Nederland hiervan kan meegenieten. Door de drukke agenda’s van beide heren heeft het even op zich laten wachten. In de tussenliggende tijd is er wel al door Fonzz en Ferry een Nederlandse tekst geschreven.
Op 9 september zijn de heren de studio in gegaan om daarna heel Nederland hier mee te veroveren.
Want na de Macarena, Vogeltjes – en Plop dansen is het tijd voor een nieuwe rage.